четвер, 26 травня 2016 р.


Ось і підходить до завершення ще один навчальний рік в  школах м.Липовець. Попереду, на більшість школярів, чекає тривалий літній відпочинок. Звісно, старшокласників  чекають ще екзаменаційні  іспити, а випускників – інтенсивна підготовка до ЗНО й рішення щодо вибору майбутньої професії. Адже, обираючи майбутній фах, важливо не помилитись у своєму виборі. Потрібно усе добре обміркувати й зважити, щоб якнайповніше розкрити свої здібності та уподобання, і тоді, робота не буде тягарем, а навпаки, приноситиме користь, задоволення для душі, почуття власної важливості.
У цей травневий, вирішальний час, майбутні абітурієнти все частіше й частіше переступають поріг бібліотеки. Адже, тепер сучасна бібліотека надає можливість  скористатися безкоштовними Інтернет-ресурсами.
Сьогодні , Інтернет-центр  Липовецької  центральної  районної  бібліотеки допомагає старшокласникам зробити правильний крок на шляху до професійного самовизначення.

Тут представлені такі вебліографічні покажчики: «Куди піти навчатись», «Інтернет на допомогу абітурієнтам», «У пошуці роботи», мета яких всебічно ознайомити абітурієнтів та їх батьків з Інтернет джерелами даних тем. Це дуже зручно, бо економлячи час, гроші та зусилля на далеку дорогу, не доводиться кудись їхати, адже, на багатьох сайтах ВНЗ міститься вся необхідна інформація для абітурієнта.
Згодом,  абітурієнти, що вже пройшли тестування, за місцем реєстрації у відповідних для цього закладах, прийдуть  в Інтернет-центр  Липовецької  центральної районної  бібліотеки, щоб перевірити свої результати та набрані бали.
Веб-сайти,сприяють поширенню та  популяризації  інформаціїї про навчальні заклади серед громадкості, надає можливість учням,вчителям,батькам,мати доступ до необхідної  навчальної-виховної інформації.
Сьогодні відбувся огляд веб-сайтів учбових закладів України під назвою «Абітурієнту на допомогу» з випускниками шкіл.
Тож,ми щиро бажаємо успіхів всім випускникам та абітурієнтам!

Немає коментарів:

Дописати коментар