понеділок, 21 листопада 2016 р.

Україна –  територія
Гідності і Свободи
21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи .
Україна –  територія Гідності і Свободи. Такою її зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.
У листопаді 2013 року Майдан фактично повернув українцям вкрадену у них Україну. До цієї революції нації приєдналися майже всі регіони України, ширші групи середнього класу, переважна більшість молоді, в тому числі російсько-мовної, а також ліберальної інтелігенції, яка раніше вбачала у націонал-демократах чужий для себе політикум.  
До Дня Гідності та Свободи в Липовецькій центральній районній бібліотеці, бібліотекар читальної зали та інтернет – центру  Козел Т.С.  провела  слайд – бесіду «Україна –  територія Гідності і Свободи» для користувачів юнацького віку. День Гідності і Свободи важливе свято, як ніколи, сьогодні, коли на сході України точиться неоголошена війна проти бандитських та сепаратистських формувань та їхніх російських прислужників. Ця боротьба консолідує українську націю і вимагає згуртування воєдино усіх частин українства, об’єднання всіх наявних сил в країні з метою якомога швидше вибити агресора з української землі. Відродження духу свободи, безумовно, забезпечить перемогу над ворогом і сприятиме утвердженню єдиної незалежної соборної України.

\

Немає коментарів:

Дописати коментар