четвер, 4 липня 2024 р.

    Сьогодні, 4 липня, вшановуємо память Героя, який віддав своє життя за цілісність та незалежність рідної землі, старшини Збройних Сил України Володимира Івановича Полупанова, який народився в цей день 1976-го року.

    Володимир брав участь у багатонаціональних військових навчаннях Щит миру між Україною і країнами НАТО.  У Французькому легіоні виконував миротворчі місії в Югославії, де отримав поранення. Влітку 2014 року добровольцем пішов боронити кордони Батьківщини. Розвідник 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади загинув 6 лютого 2015 року в бою, захищаючи взводний опорний пункт поблизу населеного пункту Рідкодуб Донецької області в районі Дебальцева. 

    За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Захисник посмертно нагороджений орденом За мужність III ступеня. 

    На його день народження ми згадуємо Володимира з глибокою повагою та вдячністю. Памятаємо його як сміливу, добру та чесну людину, яка до останнього подиху виконувала свій обовязок перед народом і державою. Вічна память і слава Герою України, старшині Володимиру Івановичу Полупанову

Немає коментарів:

Дописати коментар