субота, 6 липня 2024 р.

У цей день вшануймо пам’ять нашого Героя Юрія Юрійовича Свящука, який народився у селі Росоша 6 липня 1999 року і віддав своє життя за нашу свободу.

Незважаючи на свій молодий вік, Юрій не вагаючись, на контрактній основі добровільно вступив до лав ЗСУ восени 2021 року. Вірно служив Україні та її народу, тому за розумну ініціативу, сумлінне виконання обов’язків у ході ведення бойових дій, виявлені мужність і відданість українському народу був відзначений Грамотою командира 59-ї ОМБ ім. Якова Гандзюка. З початком повномасштабного вторгнення, Юрій Свящук добре розумів, що назад шляху немає. Два роки життя солдата військової частини А2980 пройшли в окопах і бліндажах, у боях за рідну країну.

24 жовтня 2023 року поблизу населеного пункту Первомайське Донецької області, під час артилерійського обстрілу наш Захисник загинув, отримавши важкі  поранення.

Юрій був справжнім патріотом, вірним сином України. Його відвага, мужність та самовідданість служать прикладом для всіх нас. Він не вагався, коли настав час захищати свою Батьківщину, і зробив найбільшу жертву заради нашого мирного майбутнього. Ми памятатимемо Юрія не лише як Героя, але й як доброго друга, сина, брата, чоловіка та батька. Його щира усмішка, доброта і життєрадісність завжди залишатимуться у наших серцях.

Вічна слава та пам’ять!

Немає коментарів:

Дописати коментар